Σεφερλής στο The 2Night Show: Μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα. Οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα

Σεφερλής στο The 2Night Show: Μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα. Οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα
Ο Μάρκος Σεφερλής στο "The 2Night Show" Glomex

Για την καριέρα του, τις κόντρες του με δημόσια πρόσωπα και την νέα του ταινία μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής στο "The 2Night Show". Η απάντηση στους επικριτές του.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Μάρκος Σεφερλής και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή του, την καριέρα του, τους επικριτές του, τις κόντρες του, αλλά και τη νέα του ταινία.

Ο παρουσιαστής προέβαλε στην εκπομπή ένα βίντεο με μία σέξι σκηνή του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, το οποίο έχει εκατομμύρια views στο Youtube και προέρχεται από τηλεοπτική δουλειά του. Ο γνωστός κωμικός βρήκε ευκαιρία να ξεκαθαρίσει, μάλιστα, πως δεν του επέβαλαν ποτέ πρόστιμο για τις σκηνές του:

“Ποτέ δεν “έφαγα” πρόστιμο από το ΕΣΡ. Ούτε παρατήρηση, ούτε τίποτα, ποτέ. Σκηνές μου έχουν παιχτεί στην τηλεόραση, σε prime time ζώνη. Μόνο ο Μάρκος Σεφερλής κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα; Τελικά μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα, γιατί όλοι οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα. Ξέρω το κοινό, ξέρω τι ώρα προβάλλεται το καθετί”.

Απάντηση στους επικριτές

Για τις κατά καιρούς κόντρες του με δημόσια πρόσωπα και για τους επικριτές του, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε:

Ο Μάρκος Σεφερλής στο "The 2Night Show" ANT1

“Λένε, λένε, λένε, δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι, όμως, και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μια εικόνα που δεν είμαι και σαν καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Προσπαθούν κάποιοι να παραπληροφορήσουν το κοινό ότι ο Σεφερλής είναι αυτό, κάνει αυτό, χλευάζει αυτούς. Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, τύπους κάνω, όπως κάνει όλος ο κόσμος στο ελληνικό και παγκόσμιο θέατρο και κινηματογράφο και με αυτούς τους τύπους προκαλώ το γέλιο. Έτσι γεννιέται η κωμωδία, παίρνοντας κάποιους τύπους και λέγοντας αστεία. Όταν, λοιπόν, προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου, με τέτοια επιχειρήματα που δεν στέκουν, στεναχωριέμαι.

Αν κάποια στιγμή είχα ξεφύγει και το καταλάβαινα, θα το σταματούσα. Ο σκοπός δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μάλλον το κάνω καλά γιατί έχω “κερδίσει” όλα τα μικρά παιδιά. Τα παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο, έχουν κριτήριο. Όλα αυτά που θέλουν να με κατηγορήσουν, αν ίσχυαν, δεν θα άφηναν οι γονείς τα παιδιά τους να έρθουν. Οι βραδινές μου παραστάσεις είναι οι μόνες που έχουν παιδικό κοινό. Όλοι έχουν άποψη σε ό,τι κάνω, πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη”.

Η ταινία “Χαλβάη 5-0”

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε, επίσης, στην ταινία του, με τίτλο “Χαλβάη 5-0”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος – κατά κόσμον Ντάνος – στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

“Ο Γιώργος μου αρέσει σαν άνθρωπος. Έχει πολύ χιούμορ και με ωραία αστεία. Στο γύρισμα ήταν ακούραστος, συνέχεια με το γέλιο στο στόμα και πολύ ευγενικός με όλους. Ήταν πάρα πολύ ωραίος ως συνεργάτης σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και σε δύσκολα γυρίσματα, δεν είπε ποτέ όχι, δεν γκρίνιαξε ποτέ, ήθελε να μάθει”, δήλωσε ο Σεφερλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα