Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ – Τα νυχτοπερπατήματα και το γερό φιλοδώρημα

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ – Τα νυχτοπερπατήματα και το γερό φιλοδώρημα
Ο Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ στη Μύκονο video printscreen - glomex ant1

Άγριο ξεσάλωμα στο Νησί των Ανέμων για τον Ματ Ντέιμον, με τους φίλους του, Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ. Δείτε βίντεο.

Στη Μύκονο βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο Ματ Ντέιμον, μαζί με τα αδέλφια Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ.

Εκτος από τις παραλίες του νησιού των Ανέμων, τον ήλιο και τη θάλασσα, οι γνωστοί ηθοποιοί απολαμβάνουν ελληνική κουζίνα και τη non stop βραδινή διασκέδαση.

Οι σταρ του σινεμά δοκίμασαν ελληνικούς μεζέδες, τους οποίους λάτρεψαν. Σε νυχτερινή έξοδό τους, επισκέφτηκαν γνωστό κλαμπ για να παρακολουθήσουν drag queen show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Πρωινό», οι αστέρες δείπνησαν σε πολυτελές εστιατόριο όπου δοκίμασαν σχεδόν όλα τα πιάτα του καταλόγου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άφησαν μάλιστα 1000 ευρώ φιλοδώρημα στο προσωπικό.

Οι ηθοποιοί, μαγεμένοι από το ελληνικό φαγητό, επισκέφθηκαν και γνωστό ψητοπωλείο, όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Όπως γράφει το mykonoslivetv, αν και συνοδεύονταν από σωματοφύλακες, οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απόλαυσαν τις ελληνικές μελωδίες που ηχούσαν στα μεγάφωνα ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα