Τάσος Κωστής: “Να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι γιατί ο βιαστής είναι έξω”

Τάσος Κωστής: “Να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι γιατί ο βιαστής είναι έξω”
Τάσος Κωστής GLOMEX

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής μίλησε για το κίνημα MeToo, διερωτώμενος γιατί αυτό σταμάτησε στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και την απόφαση του δικαστηρίου.

Για το κίνημα MeToo, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έκανε λόγο ο ηθοποιός Τάσος Κωστής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωστής, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend, αναφέρθηκε αρχικά στο κίνημα MeToo, διερωτώμενος γιατί αυτό σταμάτησε στον καλλιτεχνικό χώρο. Στη συνέχεια μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την απόφαση του δικαστηρίου.

“Ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος κι όλοι οι άλλοι χώροι είναι καθαροί. Στους άλλους χώρους δεν καθάρισε τίποτα. Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Γιατί είναι έξω, δεν ξέρω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης. Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα, στρούγκα στη μούγκα. Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι. Μπροστά στο λιοντάρι μούγκα. Γιατί ο κ. Λιγνάδης είναι έξω; Δεν πειράζει βίασες, ας ξαναβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά γιατί είναι έξω ο βιαστής. Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα.”

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Κωστής. δήλωσε πως θα συνεργαζόταν μαζί του αν τελικά αθωωθεί από το δικαστήριο.

“Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως θα ξανασυνεργαστώ.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα