Θετικός στον κορονοϊό ο Γ. Μαυρίδης – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Θετικός στον κορονοϊό ο Γ. Μαυρίδης – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Instagram / @georgemavridis_tattooligans

Σε μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι εκτός ελέγχου και ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο - "Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους 3 ανθρώπους. Κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας."

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορoνοϊό.

Ο 42χρονος παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη σε μήνυμά του αναφέρει ότι η κατάσταση με την Covid-19 στην πόλη είναι εκτός ελέγχου και ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ θετική στον κορονοϊό είναι και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια.

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει, γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε» έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης σε μήνυμα προς συνεργάτη της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα