Βάνα Μπάρμπα κατά Γεωργούλη “Άδικο να παίρνεις δεύτερη θέση όταν έχεις καλό μισθό”

Βάνα Μπάρμπα κατά Γεωργούλη “Άδικο να παίρνεις δεύτερη θέση όταν έχεις καλό μισθό”
Βάνα Μπάρμπα Panorama Press/Eurokinissi

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και την παράλληλη ενασχόλησή του με την πολιτική και τον χώρο του θεάματος.

Η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη. Μεταξύ άλλων άσκησε κριτική στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως εξήγησε δεν τάσσεται υπέρ της άρσης του ασυμβίβαστου και γι΄αυτό κατακρίνει αυστηρά -σε ηθικό επίπεδο- την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να ασχοληθεί με τα κοινά και τον χώρο του θεάματος παράλληλα.

Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή θέση, έναν καλό μισθό, μια καλή δουλειά, από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη περιμένουμε να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να μη δίνει το παράδειγμα και να παίρνει δεύτερη θέση“, σημείωσε η ηθοποιός.

Ενώ τόνισε πως “Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς.

Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους”.

Αναφέρθηκε ακόμα στο Κλέωνα Γεωργιάδη και τον Νίκο Ορφανό, τονίζοντας πως εκτιμά πολύ τη δουλειά τους. “Είναι η απαίτηση που έχεις από έναν άνθρωπο που βρίσκεται στη Βουλή. Να λιώσει παπούτσια“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα