Βάνα Μπάρμπα: “Θα περάσουμε φτώχεια τον χειμώνα, οπότε δώστε μας λίγο χρόνο στην τηλεόραση”

Βάνα Μπάρμπα: “Θα περάσουμε φτώχεια τον χειμώνα, οπότε δώστε μας λίγο χρόνο στην τηλεόραση”
Η Βάνα Μπάρμπα papadakispress

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Η ηθοποιός έβαλε τις φωνές, επειδή άργησε να βγει στον "αέρα".

Την έντονη ενόχλησή της έδειξε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή “Open Weekend” με την Ελένη Τσολάκη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά ότι άργησε πολύ να βγει στην εκπομπή, καθώς ήθελε να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης επικρατούσε σιγή στο πλατό, με την ίδια να αποκαλύπτει πως λίγο πριν είχε βάλει τις φωνές.

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις… Θα έρθετε; Θα στείλετε κάμερες; Να μην τσακωθώ με την αρχισυνταξία ξανά. Προσέξτε. Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας, αλλά δεν φταίει κανείς. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης και αγάπης», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε και τα παιδιά. Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα, με μεγάλη φτώχεια και τρομακτικά προβλήματα… Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γαμ@@ο, να καλούμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω; Έχω ανάγκη να πω ποια είμαι; Ή να με ρωτήσετε ξανά για τα προσωπικά μου και την κόρη μου; Σιγά τα αυγά», συνέχισε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα