Βασιλική Μιλλούση: “Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί, σοκαρίστηκα”

Βασιλική Μιλλούση: “Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί, σοκαρίστηκα”
Η Βασιλική Μιλλούση Instagram / @vasilikimillousi

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση εκμυστηρεύτηκε ότι την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος, έχασε το παιδί. Η συμβουλή της στους νέους γονείς.

Μια ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Σου Κου Family” η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος, έχασε το παιδί.

“Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα και συνεργάσιμα παιδιά. Όταν ήρθε η δεύτερη εγκυμοσύνη, ξαφνιαστήκαμε. Τρόμαξα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι πάντα ευτυχία, αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω “έχω ένα πολύ μικρό παιδί”. Δυσκολεύτηκα πολύ, ειδικά όσο φούσκωνε η κοιλιά. Γύρω στον 7ο μήνα, λόγω της κούρασης και του ότι σήκωνα τη Σοφία, ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά που απαγόρευσαν να τη σηκώνω. Έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω, δεν μπορούσα να βλέπω και το παιδί λόγω του κορονοϊού. Πέρασα δύσκολα”, ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής μοιράστηκε την ιστορία της και συμβούλευσε τους νέους γονείς και τις γυναίκες να μην άγχονται. Όπως είπε:

“Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9,5 βδομάδες έχασα το παιδί. Ήταν παλινδρομική κύηση, είναι πολύ συχνό. Ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ, δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο τότε. Είχα αγχωθεί για το αν θα ξαναμείνω έγκυος. Αυτό που θέλω να συμβουλεύσω τα ζευγάρια και τις γυναίκες είναι να μην αγχώνονται. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα