Victoria Beckham: Φωτογραφίζει τον David σαν σέξι ηλεκτρολόγο μόνο με το εσώρουχό του

Διαβάζεται σε 2'
David Beckham
Ντέιβιντ Μπέκαμ 2023 Lynne Sladky, File/AP Photo

Η Victoria Beckham φωτογράφισε τον David Beckham μόνο με το εσώρουχό του και οι διαδικτυακοί της φίλοι την ευχαρίστησαν για το χριστουγεννιάτικο δώρο που ήρθε νωρίτερα.

Μία άλλη πλευρά του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Βικτώρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και οι δυο τους αναρτούν καθημερινά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους με τα παιδιά τους Κρουζ και Χάρπερ αλλά και τις βραδινές εξόδους τους στη Νέα Υόρκη, όπου περνούν τις ημέρες των γιορτών.

“Ημέρες διασκέδασης στη Νέα Υόρκη”, έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο Instagram, όπου πέρασε στιγμές χαλάρωσης με την κόρη του Χάρπερ.

Η Βικτώρια όμως αποφάσισε να κάνει την ανάρτηση που “έριξε” το Instagram, αφού φωτογράφισε τον σύζυγό της μόνο με το εσώρουχό του, την ώρα που εκείνος βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα φτιάχνοντας την τηλεόραση.

Ήρθε ο ηλεκτρολόγος για να φτιάξει την τηλεόραση…..Καλώς ήρθατε!“, έγραψε το πρώην Spice Girl, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της να πέφτουν βροχή και οι διαδικτυακοί της φίλοι να την ευχαριστούν για το θέαμα.

“Ευχαριστούμε που έκανες πιο spicey τη ζωή μας σήμερα”, “Πότε είναι ξανά διαθέσιμος;”, “Το να φτιάχνεις την τηλεόραση με το εσώρουχο είναι σοβαρό φλεξάρισμα”, “Τι κάναμε για να το αξίζουμε αυτό”, “Καλά Χριστούγεννα σε εμάς”, ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα