Βίντεο: Απρόοπτο επί σκηνής για τραγουδίστρια – Περπατούσε έντομο πάνω της

Διαβάζεται σε 2'
Βίντεο: Απρόοπτο επί σκηνής για τραγουδίστρια – Περπατούσε έντομο πάνω της

Γνωστή τραγουδίστρια έγινε viral στο TikTok, γιατί τραγουδούσε με τον Αντώνη Ρέμο στα μπουζούκια, κι ένα έντομο περπατούσε στο παντελόνι της. Η αντίδρασή τους.

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο από μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη, καθώς συνέβη ένα περίεργο, αστείο και… ανατριχιαστικό για κάποιους περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος και η Στεφανία Ρίζου πραγματοποιούσαν εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης, με τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα και τη συνεργασία τους επί σκηνής.

Ωστόσο, σε κάποια φάση, θαμώνες εντόπισε ένα μεγάλο έντομο πάνω στο λευκό παντελόνι της τραγουδίστριας, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα και συνέχιζε να τραγουδά, άνετη.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα δικτύωσης και όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για κατσαρίδα. Τελικά, όμως, ήταν ένα έντομο που έμοιαζε με τζιτζίκι.

Μάλιστα, οι χρήστες του TikTok “τάγκαραν” την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα.

Στη συνέχεια, η Στεφανία Ρίζου ανήρτησε ένα δεύτερο βίντεο στον δικό της λογαριασμό, που αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου, και εκεί βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο να απομακρύνει το έντομο από το παντελόνι της.

“Μέχρι και τα τζιτζίκια έρχονται πάνω σου παιδί μου” της είπε ο δημοφιλής ερμηνευτής, όπως ακούγεται στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε γράφοντας αυτοσαρκαστικά “εσύ κι ο γρυλος σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα