Χριστίνα Βραχάλη: Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Διαβάζεται σε 2'
Χριστίνα Βραχάλη: Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της
PAPADAKIS PRESS

Τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της από το μαιευτήριο, δημοσίευσε η Χριστίνα Βραχάλη. Τα ξεχωριστά “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της.

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Χριστίνα Βραχάλη, με τη γνωστή αθλητικογράφο να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της μέσα από το μαιευτήριο.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της.

Μεταξύ άλλων, θέλησε να ευχαριστήσει ξεχωριστά και τους κοντινούς της ανθρώπους, που είχε στο πλευρό της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

“Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την μαία μου που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι. Το μαιευτήριο για την οργάνωση, την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε μητέρα αυτές τις δύσκολες και σημαντικές ώρες…

Την ξαδέρφη μας που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά…Την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά.

Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα ‘ματαιωμενο’… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστερόσκονη τους ετούτες τις ώρες…Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…”, έγραψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Βραχάλη.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα