Χάφιγκτον: Όλοι θέλουν να είναι Έλληνες

Χάφιγκτον: Όλοι θέλουν να είναι Έλληνες

Δείτε τι είπε για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα η Αριάννα Χάφινγκτον και τι πρότεινε για το Νταβός (Vid)

Η ελληνικής καταγωγής ιδρύτρια της ιστοσελίδας "Huffington Post" Αριάνα Χάφινγκτον υποστήριξε εκ νέου ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρου του Νταβός θα έπρεπε να μεταφερθεί στη Σαντορίνη ή την Πάτμο , σε ένα όμορφο ελληνικό νησί.

"Έκανα αυτή την πρόταση όταν ήμουν στο Νταβός, όπου πάντα χιονίζει. Δεν θα ήταν υπέροχο να γίνονται όλες αυτές οι συσκέψεις στην ηλιόλουστη Ελλάδα και παράλληλα να ενισχύεται η οικονομία της Ελλάδας και ο τουρισμός;", σημείωσε σε συνέντευξή της στο greek reporter.

Υπενθύμισε μάλιστα πως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου το Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη ως ένδειξη συμπαράστασης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αντιμετωπίζεται αρνητικά επειδή είναι από την Ελλάδα, υπογράμμισε ότι "όλοι θέλουν να είναι Έλληνες".

"Τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι καταστροφικά. Δυσκολεύουν την ανάπτυξη της οικονομίας και την έξοδο από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους", υπογράμμισε αναφερόμενη στην κρίση.

Αναφέρθηκε και στην επέκταση της Huffington Post, που πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις διαφορετικούς πιθανούς συνεργάτες στη χώρα μας.

Σε ερώτηση για την επιτυχία της Huffington Post επισήμανε ότι αποτελείται από τρία πράγματα. "Έχουμε περισσότερους από 30.000 μπλόγκερς, συγκεντρώνουμε και αξιολογούμε ειδήσεις και έχουμε περισσότερους από 400 ρεπόρτερ και επομένως παράγουμε και το δικό μας πρωτογενές υλικό", σημείωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διεθνής Οικονομία, Media and Internet
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξαπλώνεται η Huffington Post

Χάφινγκτον: "Να μεταφερθεί το Νταβός στην Ελλάδα"

Έρχεται στην Ελλάδα η Huffington Post

Αριάνα

SHARE: