Ο θάνατος της συγγραφέα του βιβλίου “Δώστε μου πίσω την κόρη μου!” οφείλεται πιθανόν σε δυστύχημα

default image

Ο θάνατος μιας 35χρονης Γαλλίδας που αγωνιζόταν για την κηδεμονία της κόρης της, η οποία απήχθη το 2008 από το σαουδάραβα πατέρα της, οφείλεται πιθανόν σε δυστύχημα

Ο θάνατος της Καντίς Κοέν-Ανίν, μιας 35χρονης Γαλλίδας που αγωνιζόταν για την κηδεμονία της κόρης της, η οποία απήχθη το 2008 από το σαουδάραβα πατέρα της, οφείλεται πιθανόν σε δυστύχημα, έγινε σήμερα γνωστό από δικαστικές και αστυνομικές πηγές.

Η νέα γυναίκα, η κόρη της οποίας, η 11χρονη Άγια, ζει στη Σαουδική Αραβία, έπεσε την Πέμπτη από παράθυρο του διαμερίσματός της.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που κατοικεί απέναντι από την πολυκατοικία δήλωσε πως έπεσε θέλοντας να περάσει από ένα παράθυρο σε ένα άλλο παράθυρο από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου, ενώ δεν υπήρχε κανείς πίσω της, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

“Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Είναι ένας θάνατος που οφείλεται καθαρά σε δυστύχημα”, πρόσθεσε αστυνομική πηγή. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί με τα αποτελέσματα μιας τοξικολογικής ανάλυσης, τα οποία δεν είναι ακόμη γνωστά.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για επανειλημμένους καβγάδες ανάμεσα στο θύμα και το σημερινό σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει σχέση με το σαουδάραβα πρίγκιπα, και η πτώση της Καντίς Κοέν-Ανίν φαίνεται ότι συνέβη έπειτα από άλλον ένα καβγά.

Ο εκδότης της είχε ανακοινώσει την Πέμπτη το θάνατό της “με ύποπτες συνθήκες” στην κατοικία της στο Παρίσι.

Φέτος τον Ιανουάριο, μια πρώτη δικαστική απόφαση είχε εκδοθεί υπέρ της νεαρής γυναίκας και ζητούσε να επιστραφεί το παιδί στη μητέρα του. Αν ο πατέρας δεν συμμορφωνόταν, θα εκδιδόταν σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με τις εκδόσεις Archipel.

Η Καντίς Κοέν-Ανίν είχε αφηγηθεί την ιστορία της στο βιβλίο “Δώστε μου πίσω την κόρη μου!” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα