Game of Thrones: Γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να καλέσεις για φαγητό τον Τζον Σνόου

default image

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε στο τραπέζι σας κάποιον που μιλάει για εκτελέσεις, προδοσίες και αιώνιο σκοτάδι. Η απάντηση σε ένα απολαυστικό βίντεο! ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Ο Χειμώνας έρχεται το Πάσχα, με την έναρξη του 5ου κύκλου του Game of Thrones και ο Seth Meyers, παρουσίασε στην εκπομπή του ένα ξεκαρδιστικό σκετς.

Στο βίντεο ο Seth έχει καλέσει για φαγητό τους φίλους του, αλλά και τον Τζον Σνόου, διοικητή του διαβόητου Τείχους, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε τον Τζον στο τραπέζι μας σωστά; Λάθος. Όπως θα διαπιστώσετε, μια συζήτηση με τον Τζον Σνόου στο τραπέζι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Για να σπάσει ο πάγος, η συζήτηση ξεκινάει φυσικά με τον καιρό. Όλοι λένε την άποψή τους και ο Τζον με βαριά φωνή ανακοινώνει: “Ο Χειμώνας έρχεται. Το χιόνι θα πέφτει μέχρι να τα καλύψει όλα, ο ήλιος θα κρύψει το πρόσωπό του για χρόνια και παιδιά θα γεννιούνται και θα πεθαίνουν στο σκοτάδι”.

Οι υπόλοιποι στο τραπέζι παγώνουν. Ο Τζον Σνόου στη συνέχεια ανατινάζει κάθε προσπάθεια φυσιολογικής συζήτησης, μιλώντας για την καταγωγή του (“είμαι μπάσταρδος, δεν γνώρισα τη μητέρα μου), τον πατέρα του (“τον αποκεφάλισαν), τα αδέρφια του (“σκότωσαν τον αδερφό μου στο γάμο του).

O Meyers παίρνει για λίγο στην άκρη τον Τζον και προσπαθεί να τον νουθετήσει, ώστε να σταματήσει να τρομάζει τους καλεσμένους του.

Όταν επιστρέφει στο τραπέζι, μιλάει για την Ύγκριτ, η οποία προσπάθησε να τον σκοτώσει, ρίχνοντάς του τρία βέλη! Ο Meyers τον παίρνει ξανά στην άκρη.

Τελικά, ο Τζον προσπαθώντας να τους εξηγήσει γιατί είναι τόσο “σκοτεινός”, περιγράφει τη ζωή του, που ουσιαστικά είναι μια περίληψη όλου του Game of Thrones.

Όλοι οι φίλοι του Meyers εντυπωσιάζονται και τη στιγμή, που ο Τζον λέει τη φράση “είμαι 100% σίγουρος ποια είναι η μητέρα μου. Είναι η…”, πετάγεται μια κοκκινομάλλα και προτείνει να παίξουν παντομίμα…

Δεν θα μάθουμε ποτέ ποια είναι ίσως. Για τους συνωμοσιολόγους, υπάρχει στο διαδίκτυο η θεωρία R+L=J. Ψάξτε τη γιατί αν περιμένουμε από τον Martin να γράψει το επόμενο βιβλίο, σωθήκαμε.

Απολαύστε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα