Game of Thrones: Οι νέες αφίσες προδίδουν μια απρόβλεπτη επιστροφή

Game of Thrones: Οι νέες αφίσες προδίδουν μια απρόβλεπτη επιστροφή

Το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες μας στις 14 Απρίλη. Μέχρι τότε οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Η επιστροφή μιας ηρωίδας που "αγνοείτο" και κανείς δεν ξέρει τι ρόλο θα επιτελέσει.

Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones αρχίζει – επιτέλους – σε 45 μέρες και η HBO έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα συλλογή πόστερ των κύριων χαρακτήρων που θα δώσουν την τελική μάχη επιβίωσης απέναντι στους White Walkers. Στο φόντο, ο θρόνος.

Οι αφίσες της Μητέρας των Δράκων, της Sansa και του Jon Snow ξεχωρίζουν, ωστόσο το κοινό έμεινε έκπληκτο από την απρόσμενη επιστροφή μιας ηρωίδας.

Και μιλάμε για τη Melisandre (Carice Van Houten).

Τελευταία φορά είχαμε δει τη Melisandre στο τρίτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, και τότε είχε ενημερώσει τον Varys ότι έφευγε από το Dragonstone για το Volantis, μία από τις τρεις ελεύθερες πόλεις του Essos.

“Θα επιστρέψω για μια τελευταία φορά. Θα πρέπει να πεθάνω σε αυτή την παράδοξη χώρα, όπως και εσύ”, είχε πει. Τώρα, όπως φαίνεται, γυρίζει, και κανείς δεν ξέρει ποιον ρόλο ακριβώς θα επιτελέσει.

Η Melisandre είναι η ίσως πιο αμφιλεγόμενη ηρωίδα της σειράς. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη σεζόν στο πλευρό του Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Ανέστησε τον Jon, αλλά είναι και υπεύθυνη για τη θυσία πολλών αθώων, όπως της κόρης του Stannis, Shireen, στο όνομα του Θεού του Φωτός.

Η προφητεία

Η Melisandre θεωρούσε ότι ο Stannis θα είναι ο Azor Ahai, αλλά έκανε λάθος. Έτσι, επόμενος πιθανός “σωτήρας”, είναι ο Snow. Εδώ όμως έχουμε κάτι που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τη συνέχεια της σειράς, αν βασιστούμε στον μύθο που επικαλείται η “Κόκκινη Ιέρεια”.

Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν, ο Azor Ahai είναι εκείνος ο ήρωας που έσωσε το Westeros από τους White Walkers πριν από περίπου 8.000 χρόνια και όπως αναφέρει η παράδοση θα ξαναγεννηθεί για να σώσει τον κόσμο όταν βρεθεί ξανά σε κίνδυνο.

Τη νίκη θα την φέρει με το μυθικό σπαθί του, το Lightbringer. Ο Azor Ahai, έφτιαχνε το ξίφος του για 100 ολόκληρες ημέρες και νύχτες και για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε η θυσία της γυναίκας του, Nissa Nissa, η οποία το δέχτηκε στην καρδιά της για να το τελειοποιήσει.

Για τη Melisandre ο Snow είναι ο “The Prince that was promised”. Μένει να δούμε αν θα έχουμε θυσία για να σωθεί το Westeros.

Το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες μας στις 14 Απρίλη.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί Prime Time, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 22.00, από το Novacinema1HD.

Παράλληλα, η Nova εξασφάλισε και όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου. Το Box Set θα βρίσκεται στην υπηρεσία Nova On Demand για 4 ολόκληρους μήνες, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση από την Κυριακή 14/4, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιούνται και επαναλήψεις του κάθε επεισοδίου στο Novacinema1HD και στο Novacinema4HD. Κάθε νέο επεισόδιο θα ανεβαίνει στο Nova On Demand μετά την ολοκλήρωση του, ενώ όλος ο 8ος κύκλος θα παραμείνει στο Nova On Demand μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα