Μένουμε σπίτι: 5 πασχαλινές ταινίες για όλη την οικογένεια

Μένουμε σπίτι: 5 πασχαλινές ταινίες για όλη την οικογένεια

Πέντε επίκαιρες ταινίες ενόψει Πάσχα, που μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένειά σας στο σπίτι.

Υπέροχος ο ‘Ιησούς από τη Ναζαρέτ’ δε λέω κι ο ‘Βαραββάς’ συγκλονιστικός επίσης, αλλά αν τα παιδιά είναι μικρά, το θέαμα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρο καμιά φορά. 

Άλλωστε πέντε επιλογές ακόμα για ταινίες που είναι ό,τι πρέπει για να δείτε όλοι μαζί ενόψει Πάσχα, δεν θα πάνε χαμένες. Δύο κλασικές, ένα animation και δύο σχετικά πρόσφατες, με ζωάκια.

Easter Parade (1948)

Μιούζικαλ με τον Fred Astaire και την υπέροχη Judy Garland. Στην «Πασχαλινή Παρέλαση» ο Don και η Nadine είναι ένα χορευτικό ζευγάρι, αλλά η Ναντίν αποφασίζει να ξεκινήσει σόλο καριέρα. Έτσι, ο Don βρίσκει για παρτενέρ την επόμενη χορεύτρια που πέφτει μπροστά του, τη Hanna κι εκεί κάπως μπερδεύεται το πράγμα.

HOP (2011)

Στο νησί του Πάσχα, ένα κουνέλι με το όνομα Λαγός επιδιώκει να ακολουθήσει τον πατέρα του, τον Κύριο Λαγό, ως Λαγός του Πάσχα. Εκφοβισμένος από το καθήκον του, ο Λαγός φεύγει στο Hollywood για να ακολουθήσει το όνειρο του να γίνει ντράμερ (ΝΕΤΙ). Ο Κύριος Λαγός στέλνει τους τρεις πιστούς νίντζα του, τους Ροζ Μπερέδες, για να βρουν το γιο του. Στο μεταξύ, ο Κάρολος και ο Φιλ σχεδιάζουν πραξικόπημα ενάντια στον Κύριο Λαγό για να καταλάβουν τον οργανισμό του Πάσχα. Γλυκός χαμούλης.

Oι 10 Εντολές (1956) 

Η καθαρά θρησκευτική ταινία της λίστας, κατάλληλη για όλους. Η περίφημη Βιβλική ιστορία της ζωής του Μωυσή και κυρίως η στιγμή που αυτός παρέλαβε τις Δέκα Εντολές από τον Θεό, στο Όρος Σινά. Πρωταγωνιστεί ο Charlton Heston. Κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας της (8 Νοεμβρίου του 1956), ήταν η ακριβότερη ταινία που γυρίστηκε ποτέ. Επική.

The Dog Who Saved Easter (2014) 

Ο Zeus, o Δίας το λαμπραντόρ πρέπει να μείνει σε μία πανσιόν σκύλων γιατί η οικογένεια στην οποία ανήκει πάει για κρουαζιέρα. Αυτός και οι υπόλοιποι τετράποδοι φίλοι του περνάνε πολύ ωραία ώσπου κάποιος απειλεί την ηρεμία τους. Και γίνεται χαμούλης.

An Easter Bunny Puppy (2013) 

Ο Bunny, το καλό μας κουτάβι, αν και σκύλος ονειρεύεται να γίνει το επίτιμο κουνέλι του Πάσχα αλλά η οικογένειά του δεν εγκρίνει κι αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι πρόβλημα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα