Τελικός GNTM 2: Η Κάτια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – “Ήταν δική μου επιλογή”

Τελικός GNTM 2: Η Κάτια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – “Ήταν δική μου επιλογή”
Κάτια Ταραμπάνκο στον τελικό του GNTM 2 Glomex

Η νικήτρια του GNTM 2 Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε μετά τον τελικό για την περιβόητη πρόταση γάμου του συντρόφου της, το "όχι" και τον χωρισμό τους εδώ και ένα μήνα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2, μαζί με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον φαντασμαγορικό τελικό, αν και πολλοί μιλούν για ένα μεγάλο φιάσκο.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σκηνικά του τελικού του GNTM 2 ήταν η πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή στην Κάτια, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμασίας, όταν τα κορίτσια συνάντησαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ. Η Κάτια αρνήθηκε την πρόταση γάμου, ενώ το συγκεκριμένο θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις κατά τις προηγούμενες μέρες, καθώς ο σύντροφός της το είχε διαψεύσει

Εν τέλει, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε εδώ και ένα μήνα, δηλαδή μετά από το γύρισμα του επεισοδίου με την δοκιμασία και πριν από τον τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης. Η Κάτια, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, ενώ μίλησε και για την πρόταση γάμου. 

Όπως είπε:

“Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη μεταξύ μας ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει όλη αυτή η ιστορία, αλλά… Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, έχει αποδείξει ότι με αγαπάει, είναι οικογένειά μου ήδη. Ήταν ένα πανέμορφο δώρο υποστήριξης. Απλώς, επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου και αυτός το ίδιο, είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι και να χτιστούμε ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει η μεταξύ μας στήριξη. Δεν είμαστε πια μαζί, αυτή τη στιγμή έχω στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο, να μεγαλώσω όσο πιο πολύ μπορώ ως μοντέλο στην Ελλάδα, οπότε προς το παρόν αυτή είναι η προτεραιότητά μου”.

Όσο για το αν ήταν δική της η επιλογή του χωρισμού, η Κάτια απάντησε:

“Ήταν δική μου επιλογή. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση, οπότε καταλαβαίνει και τη δική μου θέση, καταλαβαίνει ότι είμαι σε μια άνθιση στην καριέρα μου, οπότε κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Ξέρει τι στόχους έχω, ξέρει τη δύναμη που έχω μέσα μου και όσα θέλω να κάνω. Πραγματικά τν έχω στην καρδιά μου. Ο Γιάννης με ξέρει, οπότε ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει”.  

Στο μεταξύ, νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του live τελικού, η Κάτια μίλησε στον “αέρα” με πολύ όμορφα λόγια για τον πρώην σύντροφό της, όταν αντίκρισε την φωτογραφία της τρίτης δοκιμασίας.

Είχε πει:

Ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω πάρα, πάρα πολύ. Είναι μια στήριξη που έχω στη ζωή μου, είτε είναι εκεί είτε δεν είναι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα