Καφέ της Χαράς: Η “δασκάλα” θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι

Καφέ της Χαράς: Η “δασκάλα” θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι
Η Σοφία Μουτίδου ως δασκάλα στο "Καφέ της Χαράς" Youtube

Τι αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά για το remake του "Καφέ της Χαράς". Η συγκίνηση της Μαρίας Κανελλοπούλου.

Το “Καφέ της Χαράς” επέστρεψε μετά από περίπου 15 χρόνια και το τηλεοπτικό κοινό αμέσως το “αγκάλιασε” και του χάρισε υψηλή τηλεθέαση ήδη από την πρεμιέρα, ενώ παρακολουθεί πιστά τα επόμενα επεισόδια.

Στην επιστροφή της αγαπημένης σειράς είδαμε χαρακτήρες που αγαπήσαμε και που μας είχαν χαρίσει πάρα πολλές στιγμές γέλιου με τις ατάκες τους και όχι μόνο, όπως ήταν ο Φατσέας με τα “ελληνικά” του.

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Χάρης Ρώμας, ο σεναριογράφος της σειράς και ο τηλεοπτικός “Περίανδρος Πώποτας”, άλλος ένας αγαπημένος και απόλυτα κωμικός χαρακτήρας θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια.

Πρόκειται για τη δασκάλα του χωριού, την Αγλαΐα, την οποία είχε υποδυθεί καταπληκτικά η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, χαρίζοντας στους τηλεθεατές κορυφαίες τηλεοπτικές στιγμές που θα θυμούνται για καιρό.

Ο Ρώμας αποκάλυψε πως η “δασκάλα” θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι, παρόλο που είναι δύσκολο να μπει στην πλοκή. Ο σεναριογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά για την επιστροφή της:

“Η δασκάλα θα μπει. Την Σοφία την θέλω οπωσδήποτε και, μάλιστα, αυτό έγινε με ένα πολύ έντονο δικό μου “θέλω”, γιατί ο ρόλος ουσιαστικά είχε τελειώσει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει, εφόσον μπήκε στο ψυχιατρείο τελειώνοντας. Πλην, όμως, η Σοφία είναι η Σοφία”!

Η άλλη σεναριογράφος του “Καφέ της Χαράς”, η Άννα Χατζησοφιά, μίλησε, επίσης, για το remake της σειράς, δηλώνοντας με χιούμορ:

“Είμαστε στην εποχή των social media και μας στέλνουν στο inbox και έχουμε χιλιάδες προτάσεις για το πώς θέλουν να εξελιχθεί η σειρά”!

Στο μεταξύ, η Μαρία Κανελλοπούλου, η αγαπημένη σε όλους μας τηλεοπτική “Τασία”, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία για τη σειρά, δηλώνοντας πως τα παιδιά, η “Βάλια” και ο “Μανωλάκης” μεγάλωσαν στα χέρια τους.

Όπως είπε, θυμάται πάντα την πρώτη σκηνή που έκανε με τον Πάρη που ήταν μικρούλης και συγκινείται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα