Καλλιστεία 2019: Η Ραφαέλα Πλαστήρα νέα Σταρ Ελλάς

Ραφαέλα Πλαστήρα
Ραφαέλα Πλαστήρα NDP PHOTO AGENCY

Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2019 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης. Ποιες έλαβαν τους υπόλοιπους τίτλους, τα ευτράπελα που έγιναν κατά τη διάρκεια της στέψης και οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου.

Στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra με παρουσιάστρια την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα Καλλιστεία 2019, χωρίς, ωστόσο, να έχουν λάβει τόση δημοσιότητα όση άλλες χρονιές, καθώς φαίνεται πως ο θεσμός έχει χάσει την παλαιότερη αίγλη του.

Σταρ Ελλάς 2019 ανακηρύχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία είναι 20 χρονών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια, ενώ, παράλληλα, δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

ADVERTISING
Ραφαέλα Πλαστήρα
Ραφαέλα Πλαστήρα NDP PHOTO AGENCY

Στις δηλώσεις της μετά από την στέψη είπε πως από μικρή έλεγε στη μαμά της ότι κάποια στιγμή θα γίνει Σταρ Ελλάς. Ακόμη, αποκάλυψε πως ότι δεν ξέρει τι είναι το μήλο που της έδωσαν σαν "τρόπαιο", ωστόσο, δήλωσε πως ήταν "πολύ καλός ο κύριος" που της το έδωσε.

Τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς έλαβε η Ιωάννα Χατζή, της Μις Τουρισμός η Μαριάννα Περατσάκη, της Μις Ελλάς η Έρρικα Κολάνη, ενώ Ελληνίδα 2019 αναδείχθηκε η Σάρα Τσέχου.

Καλλιστεία 2019
Καλλιστεία 2019 NDP PHOTO AGENCY

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία δήλωσε ότι στην αρχική πρόταση που της έγινε ήταν αρνητική, αλλά τελικά δέχτηκε, γιατί έμαθε πως θα ήταν πιο θεατρική και οσκαρική η φετινή αισθητική.

Από την στέψη, βέβαια, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα! Το στέμμα γλίστρησε και σχεδόν έπεσε κάτω, η κορδέλα της Σταρ Ελλάς φορέθηκε ανάποδα και πολλά άλλα:

SHARE:

24Media Network