Μαρία Κίτσου: Καρέ καρέ η συγκλονιστική πτώση στον γκρεμό στις “Άγριες Μέλισσες”

Μαρία Κίτσου: Καρέ καρέ η συγκλονιστική πτώση στον γκρεμό στις “Άγριες Μέλισσες”
Η Μαρία Κίτσου backstage Instagram / @marika.kitsou.official

Η Μαρία Κίτσου μας δείχνει με backstage βίντεό της πώς γυρίστηκε η δύσκολη σκηνή, στην οποία η Λενιώ από τις "Άγριες Μέλισσες" πέφτει σε γκρεμό.

Οι “Άγριες Μέλισσες” συγκλονίζουν κάθε φορά με τις εξελίξεις τους, ενώ στη σειρά παρατηρούμε και μερικές δύσκολες σκηνές, που είναι απορίας άξιο το πώς γυρίστηκαν.

Μια τέτοια σκηνή ήταν και η πτώση της Λενιώς στον γκρεμό, πριν από μερικά επεισόδια, όταν συνάντησε τυχαία στον δρόμο τη Θεοδοσία και ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς, η Μαρία Κίτσου, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παρουσιάζει καρέ καρέ τη σκηνή της πτώσης.

Το βίντεο της σκηνής, που γυρίστηκε χωρίς κασκαντέρ, τραβήχτηκε στην Καισαριανή, όπου οι μετέβησαν οι συντελεστές της σειράς για τις ανάγκες των γυρισμάτων του σεναρίου.

Όπως έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της: “Οι περιπέτειες της Λενιώς vol 3 ή το οδοιπορικό μιάς πτώσης (αληθινό ντοκουμέντο). Η συνέχεια στους δέκτες σας… εώς τότε να θυμάστε οτι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι”.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, είχε αναρτήσει και άλλα backlstage βίντεο από τα εν λόγω γυρίσματα, στα οποία παρουσιαζόταν “χτυπημένη”.

Σε ένα από αυτά, της έκανε παρέα και ο τηλεοπτικός “Κωνσταντής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα