MasterChef 4: Το θρίλερ της ασυλίας – Ποια ομάδα θα πάρει 0;

MasterChef 4: Το θρίλερ της ασυλίας – Ποια ομάδα θα πάρει 0;
MasterChef 4 MasterChef Facebook Page

Έφτασε η ώρα οι ομάδες του MasterChef να μάθουν πώς τα πήγαν. Ποιοι θα πάθουν σοκ με τη βαθμολογία τους και ποιοι θα πάνε για φαγητό με τον Γιάννη Αποστολάκη;

Μετά από τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία που “έβαλε φωτιές” στους παίκτες του MasterChef 4, αναμένονται σήμερα νέες ανατροπές και εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Το βράδυ της Τετάρτης με αρχηγούς τον Ηλία και τον Σταύρο, οι ομάδες κλήθηκαν να φτιάξουν 50 πιάτα επιπέδου MasterChef με διαφορετική θρεπτική και θερμιδική αξία για τους Έλληνες κολυμβητές, τους πυγμάχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστική. Η δοκιμασία έλαβε χώρα στο Γκολφ Γλυφάδας.

Απόψε, Πέμπτη, οι ομάδες θα μάθουν επιτέλους ποια είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι. Οι τρεις κριτές θα τους γνωστοποιήσουν τις βαθμολογίες τους και οι παίκτες θα προβληματιστούν σχετικά με το τι έφταιξε, τι πήγε καλά και τι όχι, ενώ άξιο παρατήρησης είναι το μεγάλο μηδενικό που θα πάρει μια από τις δυο ομάδες, όπως βλέπουμε και στο trailer.

Ποιοι θα πάθουν σοκ με τη βαθμολογία τους και ποιοι θα πάνε για φαγητό με τον Γιάννη Αποστολάκη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα