MasterChef: Η συγκίνηση της μητέρας του Βαρθαλίτη και οι πανηγυρισμοί

MasterChef: Η συγκίνηση της μητέρας του Βαρθαλίτη και οι πανηγυρισμοί

Όλα όσα δήλωσε η συγκινημένη μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί με σαμπάνιες, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Οι δύο παίκτες, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποίησε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, λίγο μετά τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

“Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου… τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο” εξομολογήθηκε ο σεφ, τονίζοντας ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά από ‘δω και πέρα.

Ενώ συνέχισε: “Κάτι μου ‘λεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο στο παιχνίδι”.

Οι πανηγυρισμοί στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλίτη ήταν έντονοι και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Από τους πανηγυρισμούς δεν έλειπαν οι σαμπάνιες, το φαγητό και ο χορός. Η μητέρα του Σταύρου μάλιστα δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της, αλλά ούτε και τον ενθουσιασμό της, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

“Έχω τρελαθεί, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ περήφανη, όλα σε υπερθετικό βαθμό. Συγκινήθηκα για το 30άρι”, δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του Σταύρου.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε η κ. Πόπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα