MasterChef: Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχώρησε

MasterChef: Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχώρησε
MasterChef 4 MasterChef GR - Facebook

Ανακοινώθηκε ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef και της κάρτας ασυλίας. Ποιοι είχαν τις χειρότερες επιδόσεις. Ποιος αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ένα ακόμη έντονο επεισόδιο MasterChef με ενδιαφέρουσες προκλήσεις και δύσκολες δοκιμασίες είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο Star.

Μετά από το δύσκολο Τεστ Δημιουργικότητας με τον σολομό, νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος έγινε και ο νέος κάτοχος της πολυπόθητης κάρτας ασυλίας που διεκδικούσαν όλοι οι παίκτες. 

Τις χειρότερες επιδόσεις είχαν οι Ηλιάνα, Δημοσθένης, Φωτεινή και Ιορδάνης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. 

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν αρνί κόντρα, μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου και μανιτάρι King Oyster, ένα δύσκολο και απαιτητικό φαγητό που χρειαζόταν συγκέντρωση.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των παικτών, ωστόσο, το αρνί που σέρβιρε ο Τζόρνταν ήταν σχετικά ωμό, επομένως ήταν εκείνος που μαγείρεψε για τελευταία φορά στο MasterChef και που αποχώρησε.

“Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό, να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό και ποτέ να μη χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή την υπέροχη λάμψη των αστεριών”, δήλωσε ο Τζόρνταν φεύγοντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα