MasterChef: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Σταύρου Βαρθαλίτη και οι αντιδράσεις στο Twitter

MasterChef: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Σταύρου Βαρθαλίτη και οι αντιδράσεις στο Twitter
Twitter / @DenPateKala

"Ηρεμία, όλα θα περάσουν και ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά", είπε ο νικητής του διαγωνισμού, ξαφνιάζοντας ακόμη και τον "Πασόκο" Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό – ή ίσως και πράσινο- νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Ωστόσο τις εντυπώσεις της βραδιάς – τουλάχιστον στο Twitter– έκλεψε μια ατάκα του νικητή του διαγωνισμού, “γεννώντας” το σύνθημα “ΠΑΣΟΚ, έρωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης”.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, λέγοντάς του πως έχει 15 δευτερόλεπτα να πει στην κάμερα ό,τι θέλει εκείνος. Κι εκείνος τότε είπε: “Ηρεμία, όλα θα περάσουν και ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά”, ξαφνιάζοντας ακόμη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος έχει εκφράσει κατά καιρούς την αδυναμία του στο ΠΑΣΟΚ, (το παλιό το Ορθόδοξο)!

Οι τηλεθεατές του τελικού δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη φράση του Σταύρου Βαρθαλίτη για τον “πράσινο ήλιο” και φυσικά τα tweets πήραν “φωτιά”. Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα