Miss Universe 2021: Άλλαξε η εκπρόσωπός μας – Με τη Σοφία Αραπογιάννη η Ελλάδα

Miss Universe 2021: Άλλαξε η εκπρόσωπός μας – Με τη Σοφία Αραπογιάννη η Ελλάδα
Η Σοφία Αραπογιάννη facebook - Star & Mr GS Hellas

Η Σοφία Αραπογιάννη θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στον διαγωνισμό "Miss Universe 2021". Το βιογραφικό του 22χρονου μοντέλου.

Σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής προχώρησε η Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Universe 2021”, με τη χώρα να εκπροσωπείται από τη Σοφία Αραπογιάννη και όχι από τη Κατερίνα Κουβουτσάκη, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο θεσμός ομορφιάς GS HELLAS εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημέρωνε τα ΜΜΕ πως στην “παγκόσμια γιορτή της ομορφιάς, το MISS UNIVERSE 2021, στην θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη – STAR GS HELLAS 2021, θα λάβει μέρος η Σοφία Αραπογιάννη- MISS GS HELLAS 2021”.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη, η νέα Miss Universe Greece 2021 είναι η Σοφία Αραπογιάννη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν θα καταφέρει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό για λόγους υγείας, οι οποίοι δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει.

Η νέα εκπρόσωπος τη χώρας, Σοφία Αραπογιάννη είναι 22 ετών, με καταγωγή από την Ιθάκη. Η ίδια ετοιμάζεται να γίνει εμποροπλοίαρχος, καθώς φοιτά στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας.

Μιλά 3 γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Έχει ύψος 1,74 cm και είναι 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό.

O διαγωνισμός Miss Universe 2021 θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2021 στο Eilat του Ισραήλ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Σοφίας Αραπογιάννη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα