Νατάσσα Θεοδωρίδου σε Πίτσα Παπαδοπούλου: “Μου θυμίζεις πολλά από τη ζωή μου”

Νατάσσα Θεοδωρίδου σε Πίτσα Παπαδοπούλου: “Μου θυμίζεις πολλά από τη ζωή μου”
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγούδησε στο Mega Mega tv

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μάγεψε τους τηλεθεατές του Mega με τα τραγούδια και τη φωνή της. Η όμορφη συνάντηση με την Πίτσα Παπαδοπούλου και η αποθέωση στο twitter.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τους Αντώνη Ρέμο, Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα, Μέλιsses, που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA και τους ταξίδεψε το βράδυ της Παρασκευής (22/05).

«Μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς. Να πούμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και φυσικά θα έρθουν και φίλοι αγαπημένοι γιατί πόσο όμορφο είναι να έχουμε κοντά μας φίλους στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», είπε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία και δίνοντας πάσα για το αγαπημένο τραγούδι «Στις δύσκολες στιγμές».

Με τα παλιά αλλά και νέα τραγούδια της, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής πορείας της στο λαϊκό τραγούδι. Με εκλεκτούς καλεσμένους, με αγαπημένους της φίλους που ερμήνευσαν μαζί αξέχαστα τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει έβαλε την υπογραφή της στη βραδιά.

Στο μεγάλο πάρτι συμμετείχαν, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η σπουδαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ στην παρέα συμμετείχε και ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης που έδωσε με τη Νατάσα ρεσιτάλ χιούμορ και καλής διάθεσης.

Η ιδιαίτερη σχέση με την Πίτσα Παπαδοπούλου

«Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κάνει αυτή τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη και θα μας χαρίσει λίγη από την αξία και το μεγαλείο της. Γιατί μπορεί να αναδεικνύει την ψυχή του κάθε τραγουδιού, έτσι απλά.», ήταν το καλωσόρισμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Πόσο χαίρομαι που είσαι απόψε εδώ, είναι μεγάλη τιμή, που θυμίζεις πολλά από τη ζωή μου, που τα έχω συνδυάσει με τα τραγούδια σου. Είναι τόσο όμορφο που είμαι κοντά σου, που θα κάτσω δίπλα σου και απλά θα ακούσω να χαϊδεύεις τα αφτιά μου με αυτή την υπέροχη φωνή».

«Εύχομαι να περάσουμε όμορφα, να πούμε όμορφα τραγούδια. Όταν εκτιμάς κάποιον άνθρωπο φαίνεται…», απάντησε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί το «Μη Μιλάς», ενώ μετά η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγούδησε το «Ράγισα» προκαλώντας τη συγκίνηση της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Μέσα σε όλα αυτά, η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από αυτό.

Το twitter αποθέωσε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

«Η καλύτερα παρέα», Ανυπομονούμε το περίμενα όλη τη βδομάδα… αγαπώ Νατάσα», «ΦΩΝΑΡΑ, ένα μεγάλο μπράβο», Δεν το χάνουμε με τίποτα», «Εξαιρετική φωνή και διαχρονική τη καλύτερη επιλογή κάνατε, μπράβο σας», «Νατάσα ζούμε για να σε ακούμε, φιλιά από Κρήτη».

«Αυτή βραδιά θα είναι μαγική, όπως όλες οι βραδιές στο MEGA», «Άλλη μια υπέροχη βραδιά, φιλιά από Βόλο», Λοιπόν, έχω ανοίξει ένα λευκό κρασί, τις μπαλκονόπορτες διάπλατα και από τον 18ο όροφο ακούγεται στο τέρμα η Νατάσα σε ηχεία 5.1 Dolby Atmos σε ΌΛΟ το κέντρο του Λονδίνου. Έτσι να μαθαίνουν και οι ξένοι τι πάει να πει σεκλέτι.Γιατί; Μα γιατί πρέπει», ήταν κάποια από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών, που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version