Οι Άγριες Μέλισσες πήγαν στο “Your Face Sounds Familiar”

Οι Άγριες Μέλισσες πήγαν στο “Your Face Sounds Familiar”
Το καστ από τις "Αγριες Μέλισσες" στο YFSF Twitter

Η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη είχε μια πολύ καλή πρώτη εμφάνιση. Το καστ από τις "Άγριες Μέλισσες" ήταν εκεί, για να υποστηρίξει την τηλεοπτική "Παγώνα".

Η λαμπερή πρεμιέρα του “Your Face Sounds Familiar” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, είχε άρωμα από “Άγριες Μέλισσες” για πολλούς και διάφορους λόγους, πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Αρχικά, μία από τις διαγωνιζόμενες του φετινού show μεταμφιέσεων είναι η Δανάη Λουκάκη, η γνωστή σε όλους μας “Παγώνα Τόλια”, η σύζυγος του κοινοτάρχη, από τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, κάτι που το twitter έσπευσε, φυσικά, να σχολιάσει αμέσως.

Η αγαπητή ηθοποιός είχε μία πολύ καλή πρώτη εμφάνιση, υποδυόμενη την Λίτσα Διαμάντη και τραγουδώντας το “Τέρμα τα παράπονα” κατά την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Κάτω από τη σκηνή, στην πρώτη σειρά του κοινού, βρίσκονταν οι αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι από τις “Άγριες Μέλισσες”, οι οποίοι θέλησαν να την υποστηρίξουν και να την χειροκροτήσουν στο νέο της εγχείρημα. Οι Γιώργος Σουξές (ενωμοτάρχης), Κωστής Σαββιδάκης (παπά-Γρηγόρης), Γιώργος Γεροντιδάκης (Μελέτης), Μαρία Αντουλινάκη (Αγορίτσα) και Μαρία Πετεβή (Πηνελόπη) της μετέφεραν όλη τους τη θετική ενέργεια και της έκαναν “κερκίδα”.

Στο μεταξύ, η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, ή αλλιώς η “Ρίζω” από τις “Άγριες Μέλισσες”, πέρασε από τη σκηνή του YFSF, αφού έκανε ένα guest στην εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου Λάμπη Λιβιεράτου ως Dean Martin στο τραγούδι “That’s amore”.

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στο show το 2016, γι’ αυτό και όταν η Μαρία Μπεκατώρου της ανέφερε πως τους λείπει, εκείνη απάντησε: “Κι εμένα μου λείπετε πάρα πολύ! Ξέρεις πόσο αγαπώ το παιχνίδι, απ’ όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί. Όταν μου είπαν να έρθω να κάνω αυτό το υπέροχο guest, δεν μπορούσα να αρνηθώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα