Οι αντιδράσεις του Leonardo DiCaprio όταν έχανε στα Όσκαρ

default image

Ο Leonardo DiCaprio έχει ξανά υπάρξει 4 φορές υποψήφιος για να βραβευθεί με Όσκαρ, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το χρυσό αγαλματάκι. Δείτε τις αντιδράσεις τους από όλες τις φορές που λίγο έλειψε να κερδίσει (Videos)

Ο Leonardo DiCaprio κέρδισε επιτέλους το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού φέτος, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για το χρυσό αγαλματάκι, με την Ακαδημία κάθε φορά να τον αφήσει με άδεια τα χέρια.

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά ο Leonardo βασανίστηκε, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του όχι μόνο για να είναι υποψήφιος, αλλά και για να στεφθεί νικητής, μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας.

Η πρώτη φορά που ο DiCaprio ήταν υποψήφιος για να πάρει το πολυπόθητο Όσκαρ ήταν το 1994 για τον ρόλο του στην ταινία “Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ”, όπου ενσάρκωσε τον μικρότερο αδελφό του Johnny Depp, που έπασχε από νοητική στέρηση. Έχασε από τον Tommy Lee Jones, που είχε παραδώσει μαθήματα υποκριτικής στην ταινία “Ο Φυγάς”.

Ήταν το πρώτο δείγμα του ταλέντου του, με την Ακαδημία να γνωρίσει ότι αυτός ο 19χρονος πιτσιρικάς θα απασχολήσει τα ερχόμενα χρόνια.

Και έτσι έγινε, η δεύτερη του υποψηφιότητα ήρθε το 2005, όταν πια η αξία του είχε, σχεδόν, αναγνωριστεί, καθώς είχε λάβει μέρος σε σειρά από επιτυχημένες και εμπορικές ταινίες, όπως ο “Τιτανικός”, “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” και “Πιάσε με αν μπορείς”, που τον κατέταξαν μεταξύ των εμπορικότερων ηθοποιών της γενιάς του.

Ο ρόλος του στο “Ιπτάμενος Κροίσος” τον έκανε να ξεχωρίζει εκείνη τη χρονιά, ωστόσο πάλι δεν κατάφερε να φύγει με το χρυσό αγαλματάκι, που κέρδισε ο Jamie Foxx για την ερμηνεία του στην ταινία “Ray”.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί τις προσπάθειές του 2 μόλις χρόνια αργότερα ήταν και πάλι υποψήφιος για το Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου με το “Ματωμένο Διαμάντι”, αλλά έχασε και πάλι. Αυτή τη φορά από τον Forest Whitaker με την ταινία “Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας”.

Τα επόμενα χρόνια συνέχισαν να του αποφέρουν επιτυχίες, ωστόσο ο ρόλος που έκανε ακόμη και εκείνους που τον αντιπαθούσαν να παραδεχθούν την αξία του ήταν αυτός στον “Λύκο της Γουολ Στριτ”. Ήταν το 2013, όταν ο Leonardo DiCaprio έκανε τους πάντες να παραμιλούν για την ερμηνεία του, παρόλα αυτά ούτε εκείνη τη χρονιά δεν κατάφερε να πέισει την Ακαδημία. Αυτή τη φορά έχασε από τον, επίσης, εκπληκτικό Matthew McConaughey για την ερμηνεία του στο “Dallas Buyers Club”.

Ωστόσο, ούτε μετά από αυτή την ήττα το έβαλε κάτω, πράγμα που απέδειξε στο, κατά πολλούς, αριστούργημα του Αλεχάντρο Ινιαρίτου.

(Πηγή: thrillist)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα