Οι πρωταθλήτριες της αμαρτίας

default image

Αίσθηση προκαλούν τα λόγια ενός γυναικολόγου στην Νέα Ζηλανδία ο οποίος σε συνέντευξη του σε έρευνα των προφυλακτικών Durex ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες της χώρας είναι "πρωταθλήτριες" του αχαλίνωτου σεξ

Ο λόγος για τον γυναικολόγο Δρ. Άλμπερτ Μακαρί, ο οποίος ισχυρίζεται ότι στην κλινική του έρχονται πολλές γυναίκες, οι οποίες δεν θυμούνται με ποίον έκαναν έρωτα ακόμα και την προηγούμενη νύχτα.

Ο γιατρός που με τα λόγια του αναγκάζει κάθε άνδρα να μεταναστεύσει στην Νέα Ζηλανδία, τόνισε ότι κάποιες από τις κυρίες είναι τόσο απελευθερωμένες που έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τους ερωτικούς τους συντρόφους ακόμα και από τους πιο “άτακτους” άνδρες.

Ο γιατρός που κατάγεται από την Αίγυπτο απηύθυνε έκκληση για μια εθνική εκστρατεία κατά της ασυδοσίας. Αυτό που χρειάζεται είναι μια “επανάσταση αγάπης” προσθέτοντας ότι οφείλουμε να επιστρέψουμε στην εποχή του σεβασμού, της δέσμευσης και της οικογένειας.

Ο γιατρός όμως δεν έμεινε εκεί. Την περασμένη εβδομάδα σε συνέδριο σεξουαλικότητας στο Όκλαντ προκάλεσε με τα λόγια του καθώς είπε σκουπίδια όσες από της γυναίκες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα ερωτικούς συντρόφους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα