Παύλος Ορκόπουλος – Άγριες Μέλισσες: “Αντλώ από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για την ερμηνεία μου”

Παύλος Ορκόπουλος – Άγριες Μέλισσες: “Αντλώ από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για την ερμηνεία μου”
Παύλος Ορκόπουλος

"Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται", δήλωσε ο ηθοποιός

Στο πλατό της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις “Άγριες Μέλισσες“, ενώ τόνισε πως αντλεί από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για την διεκπεραίωση του ρόλου του στη σειρά

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την πηγή έμπνευσης που τον βοηθά να στηρίξει την ερμηνεία του, ο ηθοποιός δήλωσε πως η πηγή έμπνευσής του είναι η Μάγδα Φύσσα.

Συγκεκριμένα είπε: “Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό πρόσωπο τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα”.

“Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να με συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, αναφερόμενος στη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Δείτε το απόσπασμα στο 6:45 του βίντεο:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα