Resident Evil Village: Αυτό είναι το αληθινό μοντέλο που βασίζεται η βαμπιρέλα, Lady Dimitrescu

Resident Evil Village: Αυτό είναι το αληθινό μοντέλο που βασίζεται η βαμπιρέλα, Lady Dimitrescu
H Helena Mankowska helenamankowska/Instagram

Η ίδια ηθοποιός και μοντέλο "ντούμπλαρε" τη Milla Jovovich στο Paradise Hills. Δείτε την "αποκάλυψή" της ως Lady Dimitrescu στους δρόμους της Μαδρίτης.

Το Resident Evil Village είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στη σειρά του τίτλου και οι φίλοι του είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι με την έκδοση της Capcom που κυκλοφόρησε το 2021. Το παιχνίδι είναι sequel του Resident Evil 7: Biohazard (2017) και στο σενάριο παρακολουθούμε τον Ethan Winters να ψάχνει για την κόρη του που έχει απαχθεί σε ένα χωριό γεμάτο με μεταλλαγμένα πλάσματα. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, το παιχνίδι είχε πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 6,6 εκατομμύρια units σε PC και κονσόλες.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του game είναι η πανύψηλη Lady Alcina Dimitrescu και οι τρεις κόρες της Bela, Cassandra, και Daniela. Μάλιστα, η Dimitrescu ήταν και η κεντρική φιγούρα για το πρόμο του παιχνιδιού, πριν αλλά και μετά την κυκλοφορία του και έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών στους gaming χαρακτήρες. Ήταν επίσης μια “κεντρική” cosplay ηρωίδα στο εξωτερικό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική ηθοποιός πίσω από το πρόσωπο της Lady D, ακολούθησε μια μικρή φρενίτιδα στα social media.

Πώς “δημιουργήθηκε” η Lady Alcina Dimitrescu

Το σώμα του χαρακτήρα βασίζεται λοιπόν στην Καναδή Cliah, ενώ η Helena Makowska είναι το face model πίσω από τη Lady Dimitrescu. Η δε φωνή, ανήκει στη Maggie Robertson.

Η εμφάνισή της Mankowska (που πλέον ζει μόνιμα στην Ισπανία) ως “βαμπιρέλα” στη Μαδρίτη, στο παρακάτω βίντεο.

Η ίδια η ηθοποιός και μοντέλο που βγάζει το “ψωμί” της και ως stunt performer (μεταξύ άλλων έχει ντουμπλάρει τη Milla Jovovich), έχει δηλώσει πως ο “ρόλος” της ως Lady D ήταν ένα “όνειρο που έγινε πραγματικότητα” και πως θα τη “σημαδέψει” για πάντα.

Να σημειωθεί πως Lady Dimitrescu είναι playlable χαρακτήρας στο Mercenaries expansion που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου, και οι developers αναγκάστηκαν να τη “συρρικνώσουν” λίγο. Στην “κανονικότητά” της άλλωστε, είναι μόλις… 2,9 μέτρα. Το expansion ξεκλειδώνει μετά το τέλος του παιχνιδιού και αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τη Lady Dimitrescu. Να προσθέσουμε εδώ ακόμη πως η λειτουργία εικονικής πραγματικότητας του “Resident Evil Village” θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν DLC στις 22 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του PlayStation VR2.

Στον ρόλο της Wonder Woman:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Jeanette Maus, ηθοποιός που έδινε τη φωνή της σε χαρακτήρες του Resident Evil συμπεριλαμβανομένης μιας από τις αδελφές μάγισσες που αποτελούν τις κόρες του House of Dimitrescu, έφυγε από τη ζωή το 2021. Μάλιστα, ο αρραβωνιαστικός της είχε ανεβάσει καμπάνια συλλογής χρημάτων στην πλατφόρμα GoFundMe για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα, με τον κόσμο να δείχνει την αλληλεγγύη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα