Rising Star: Ο Μακεδόνας εξολόθρευσε τη Βανδή με 7-1

Rising Star: Ο Μακεδόνας εξολόθρευσε τη Βανδή με 7-1

Η δεύτερη εβδομάδα των Duels έκρυβε μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία για την τραγουδίστρια - κριτή, αφού ο αντίπαλός της κατάφερε να πετάξει έξω επτά από τους οκτώ παίκτες της

Το Rising Star έχει περάσει στη δεύτερη φάση, όπου τα πνεύματα, αλλά και το ενδιαφέρον έχουν ενταθεί. Τα λεγόμενα Duel του talent show της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, βάζουν αντίπαλους τους κριτές, μαζί με την ομάδα από παίκτες που έχουν επιλέξει. Μετά την ισόπαλη αντιπαράθεση Χρήστου Μάστορα με τον Αντώνη Ρέμο, ήρθε η σειρά χθες για τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μακεδόνα. Μόνο που ο τραγουδιστής αποδείχτηκε εξαιρετικός manager και με κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας οδήγησε την συνάδελφό του στην κριτική επιτροπή σε πανωλεθρία.

Στη διαδικασία, η Δέσποινα Βανδή παράταξε πρώτη τους παίκτες της, αφήνοντας το πλεονέκτημα στον Κώστα Μακεδόνα να απαντά σε κάθε της πρόταση με όποιον από τους οκτώ παίκτες του εκείνος επιθυμούσε και αφού είχε δει την επίδοση (σε ψήφους) του αντιπάλου. Οι επιλογές του φαίνεται πως ήταν πολύ σωστές, αφού κατάφερε να βγάλει έξω ακόμη και παίκτρια που είχε συγκεντρώσει 86%.

Δείτε την εμφάνιση της Γεωργίας Κυριακίδου, που με το “Στο ‘πα και στο ξαναλέω”, με την οποία ξεπέρασε την αντίπαλό της από την ομάδα της Δέσποινας Βανδήμε μόλις 1%:

Και ο Μιχάλης Καραγκούνης από την ομάδα του Μακεδόνα, προσπέρασε σαν σταματημένο τον αντίπαλό του Γιώργο Τσάκωνα, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος είχε συγκεντρώσει το 82% των θετικών ψήφων.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε “φιάσκο” για τη Δέσποινα Βανδή που είδε επτά από τους οκτώ της παίκτες να αποχωρούν, ηττημένοι από τις επιλογές του Κώστα Μακεδόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα