Στους δύο… σκύλος δεν χωρεί!

default image

Οι τετράποδοι φίλοι μας, ίσως τελικά να είναι "εχθροί" για τις σχέσεις. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα που έλαβε χώρα στο Νησί. Οι απαντήσεις των ερωτηθέντων και τι πρέπει να προσέχετε!

Τα κατοικίδια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς σε μια σχέση. Αν κάποιοι από σας ήδη το υποψιαζόσασταν ή αν έχετε πέσει θύμα ανάλογης τετράποδης σκευωρίας, ήρθε και η βρετανική κοινή γνώμη για να το επιβεβαιώσει.

Σε έρευνα που διεξήχθη στην Αγγλία ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου σε δείγμα 3.000 ατόμων, το 80% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως δεν θα έβγαιναν με κάποιον που δεν 8α συμπαθούσε το κατοικίδιό τους.

Ακόμη πιο ακραία εκδηλώθηκε υπέρ των τετράποδων φίλων του ένα 20% που απάντησε πως θα προτιμούσε να έχει κάποιο κατοικίδιο παρά έναν σύντροφο.

Επίσης το 36% των ιδιοκτητών είπε πως εκφράζει περισσότερο τη λατρεία του στο ζώο παρά στο σύντροφό του, αφού εκείνο κερδίζει τα περισσότερα χάδια τους.

Τέλος, προς επίρρωση όλων των παραπάνω, απ’ την έρευνα προέκυψε και ένα 12% που εξέφρασε την άποψη πως το να έχει έναν σκύλο ή μια γάτα ασκεί καταστροφική επίδραση στη σχέση του.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα