Τανιμανίδης: “Η Μπόμπα απέκτησε μία φήμη επειδή με παντρεύτηκε και είναι εύκολος στόχος”

Τανιμανίδης: “Η Μπόμπα απέκτησε μία φήμη επειδή με παντρεύτηκε και είναι εύκολος στόχος”
Ο Σάκης Τανιμανίδης στο "The 2night show" Youtube

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τη διάγνωση του ιδίου και της Χριστίνας Μπόμπα με κορονοϊό, για τα σχόλια που άκουσαν, αλλά και για το World Party και το Survivor.

Στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, ο οπίος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασαν με την σύζυγό του, όταν διαγνώστηκαν με κορονοϊό, για την αδικία που δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και για το Survivor και το World Party.

Για τη διάγνωση του ιδίου και της Χριστίνας Μπόμπα με κορονοϊό, αλλά και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να το έχουν κάνει επίτηδες για να βρίσκονται στην επικαιρότητα, είπε:

“Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο. Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ”.

Όσο για την συμμετοχή της συζύγου του στο The Voice ως παρουσιάστρια και την κριτική που δέχεται από τα μέσα, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε:

“Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε μία φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε, επίσης, και στις εκπομπές και τα ριάλιτι που έχει παρουσιάσει, ενώ μίλησε και για το World Party μετά από πολύ καιρό. Όπως είπε:

“Το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα