Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι τρεις ηθοποιοί αποχωρούν πριν το τέλος της σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι τρεις ηθοποιοί αποχωρούν πριν το τέλος της σεζόν

Τρεις ρόλοι της σειράς αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν. Ποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν από τις "Άγριες Μέλισσες".

Με νέα επεισόδια επιστρέφουν απόψε, Δευτέρα (04/1), οι “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.

Όσο οι ανατροπές θα συνεχίζονται, ένα νέο πρόσωπο θα “εισβάλει” στο Διαφάνι και θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς θα αποτελέσει την αρχή του τέλους του Μάνου Βόσκαρη.

Παράλληλα, τρεις ήρωες πρόκειται να ολοκληρώσουν την πορεία τους στη σειρά και να αποχωρήσουν πριν από το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Ο πρώτος θα είναι ο Αργύρης Πανταζάρας που υποδύεται τον Τάκη, τον οποίο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι και να φέρνει τα πάνω – κάτω εκβιάζοντας τη Δρόσω, την Ασημίνα και τον Νικηφόρο που το μυστικό του μικρού Σέργιου και όχι μόνο.

Ο δεύτερος θα είναι ο Χάρης Σώζος που βλέπουμε στον ρόλο του Σωκράτη Θέμελη, ο οποίος εκβιάζει τον Κωνσταντή με όσα ξέρει για τις παράνομες φυτείες που καλλιεργεί.

Η τρίτη θα είναι η Νεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη Δόμνα, η οποία βλέπει τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντή να χαλάει λόγω ενός τρίτου προσώπου.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” υπάρχουν σκέψεις για τον Βασίλη Μπισμπίκη που παίζει τον Μάνο Βόσκαρη, σχετικά με το αν θα πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα ο ρόλος του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα