Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια γυναίκα “εισβάλλει” στο Διαφάνι και καταστρέφει τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια γυναίκα “εισβάλλει” στο Διαφάνι και καταστρέφει τον Βόσκαρη
Ο Μάνος Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες youtube

 Η Ελένη ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μάνο Βόσκαρη και θα τα βρει στο πρόσωπο της Λέτας, η οποία ξέρει πολλά για το παρελθόν του.

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα, ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα spoilers που κυκλοφορούν είναι αρκετά και κάποια από αυτά αφορούν την Ασημίνα, ενώ κάποια άλλα σχετίζονται με την Ελένη και τον Μάνο Βόσκαρη, τον βασανιστή της που δεν την έχει αφήσει ήσυχη ούτε στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο Διαφάνι και θα καταστρέψει τον Μάνο Βόσκαρη. Η Ελένη ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μάνο Βόσκαρη και θα τα βρει στο πρόσωπο της Λέτας, η οποία ξέρει πολλά για το παρελθόν του. Θα την πείσει όμως για να τον καταστρέψουν και πώς; Θα καταφέρει η Ελένη να τιμωρήσει τον δυνάστη της; Σίγουρα η παρουσία πάντως θα είναι καθοριστική για το Διαφάνι!

Τη Λέτα θα υποδυθεί η ηθοποίός Ορνέλα Λούτη, η οποία συμμετείχε με τη Μαρία Κίτσου στο “Τρίτο στεφάνι”, ενώ την δει και στη σειρά του ΑΝΤ1, “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα