Άγριες Μέλισσες: Δραματική φιγούρα η Ασημίνα – Τι θα συμβεί με το παιδί της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Δραματική φιγούρα η Ασημίνα – Τι θα συμβεί με το παιδί της Δρόσως
Άγριες Μέλισσες / Δρόσω και Ασημίνα ANT1

Στο σημερινό επεισόδιο η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος. Τι θα συμβεί όμως που θα μετατρέψει την Ασημίνα στην πιο τραγική φιγούρα της σειράς; Προσοχή spoiler!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο, για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Η Μάρθα αφήνει πίσω όσα την χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώνεται μαζί του, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του.

Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη.

Στην εκπομπή “Το πρωινό” αποκαλύφθηκε ακόμα ένα συγκλονιστικό spoiler!

“Δραματική φιγούρα είναι η Ασημίνα καθώς θα μεγαλώσει το παιδί του συζύγου της, του άντρα που αγάπησε και της ίδιας της της αδερφής. Όχι μόνο θα συμβεί αυτό, αλλά το σχέδιο θα καταστρωθεί από την ίδια την πεθερά, την Μυρσίνη. Ουσιαστικά το ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι”, αποκάλυψαν στην εκπομπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version