Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και το ένοχο μυστικό της

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και το ένοχο μυστικό της
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η Ανέτ καταλαβαίνει την παγίδα του Δούκα με τα χωράφια της βιομηχανικής ζώνης την ώρα που η Θεοδοσία με τον Λάμπρο αντιμετωπίζουν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Στο αποψινό επεισόδιο το Διαφάνι είναι αναστατωμένο από το βάρος των αποκαλύψεων. Ο Νικηφόρος με τον Μιλτιάδη προσπαθούν να μάθουν από τη Δρόσω αν η Ελένη είναι, όντως, ένοχη.

Η Δρόσω, στριμωγμένη, τους εναντιώνεται αλλά κανείς από τους δύο δεν δείχνει να πείθεται. Ο Δούκας είναι σίγουρος πως για όλα φταίει η Μυρσίνη που έβαλε μια απατεώνισσα στο σπίτι τους. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο που ακούει στο όνομα Σμαρώ;

Η Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και με το γεγονός πως ξέρει το μυστικό της. Θα παραδεχτεί την αλήθεια; Ο Μιλτιάδης, μπροστά στις νέες εξελίξεις, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Δούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάμπρου.

Τέλος, η Ανέτ θα καταλάβει, έγκαιρα, την παγίδα που στήνει ο αδερφός της στον Μιλτιάδη; Κι ενώ η Θεοδοσία με τον Λάμπρο αντιμετωπίζουν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, μια ξαφνική αδιαθεσία της Δρόσως θα ανησυχήσει τον Νικηφόρο. Του κρύβει κάτι η μικρή Σταμίρη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα