Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ ξεκινά απεργία πείνας στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ ξεκινά απεργία πείνας στη φυλακή
Η Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες Youtube / @ANT1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Τι σχέση έχει ο Βόσκαρης με τον Δούκας; Τι θα δούμε την Πέμπτη (15/10) και την Παρασκευή (16/10).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον Β’ κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Πέμπτης (15/10), η κατάσταση στις φυλακές ξεφεύγει, ενώ μαθαίνουμε πως Βόσκαρης και Δούκας γνωρίζονται.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 24

Ο Δούκας αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιό του, στη συνάντησή του με τη Μυρσίνη και όλα θα πάρουν απρόβλεπτη τροπή. Από την άλλη, η Μυρσίνη προκειμένου να τη βοηθήσει ο Κωνσταντής να τα ξαναβρεί με τον Δούκα, του εκμυστηρεύεται τον λόγο που ο πατέρας του είναι θυμωμένος μαζί της, παρουσιάζοντας, όμως, μια διαφορετική εκδοχή στα γεγονότα. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πείσει τους αγρότες να παρευρεθεί σε μια συνέλευσή τους με σκοπό να μπει κι εκείνος στον Συνεταιρισμό, αλλά ο Λάμπρος θα βάλει εμπόδια στα σχέδιά του. Η Ασημίνα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της και να τον υποστηρίζει ενώ η κατάσταση του Μιλτιάδη δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη, τον σωτήρα της. ‘Η μήπως όχι; Στο μεταξύ, η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς, ενώ η Μυρσίνη θα δεχθεί μια επίσκεψη από έναν μυστηριώδη άντρα που έχει κοινούς σκοπούς μ’ εκείνη.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25

Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες, μ’ εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη. Η Βιολέτα, καταρρακωμένη από την κατάσταση του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εκτίσει και την ποινή του, μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο για τη φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική. Ο Νικηφόρος πείθει τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να μπει στον Συνεταιρισμό και το ίδιο κιόλας βράδυ οι αγρότες ψηφίζουν γι’ αυτό. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο τον οποίο βγάζει από την κεφαλή των επιχειρήσεών του και την αναθέτει στον Κωνσταντή. Θα το δεχτεί ο Νικηφόρος ή έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του; Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως, ο κόσμος της νύχτας, και μάλιστα στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια. Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα