Άγριες Μέλισσες: “Καζάνι που βράζει” το Διαφάνι – Καταδιώκουν τη Λενιώ

Άγριες Μέλισσες: “Καζάνι που βράζει” το Διαφάνι – Καταδιώκουν τη Λενιώ
Η Λενιώ στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Οργή στο Διαφάνι. Οι συγχωριανοί της Λενιώς την στήνουν στον τοίχο, ενώ η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγάλο μυστικό της. Τι θα δούμε το βράδυ της Δευτέρα.

Καινούργια επεισόδια και δραματικές εξελίξεις αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις διαρκείς ανατροπές.

Μάλιστα, τα spoilers που δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου, όπως είναι η συγγενική σχέση Μελέτη και Ανέτ, καθώς και η δολοφονία του παρελθόντος που συνδέει Θωμά και Νέστορα, μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την αγωνία των τηλεθεατών.

Επίσης, περιέργεια για το πώς θα εξελιχθεί η σειρά προκαλούν και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο έργο προσεχώς, όπως είναι για παράδειγμα η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία θα υποδυθεί τη “Σμαρώ”, μια Πολίτισσα μάντισσα που θα φέρει προβλήματα.

Οργή στο Διαφάνι – Τι θα δούμε απόψε

Η Ελένη συγκρούεται με τον Δούκα κι έρχεται αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν, παρακινούμενοι από τον Δούκα και τον Τόλλια, της δείχνουν την οργή τους. Ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Δρόσω πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει. Η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα.

Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα, η οποία γεννάει με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη. Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη κι αυτός της δηλώνει πως, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του. Ο Μελέτης αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα