Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του Μιλτιάδη – Αποκαλύπτεται απόψε

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του Μιλτιάδη – Αποκαλύπτεται απόψε

Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται στο αποψινό επεισόδιο και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας.

Πολλές θα είναι οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις που θα δούμε στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Τετάρτης.

Στο αποψινό θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις που θα αφήσουν άφωνους τους τηλεθεατές, ωστόσο, μία από αυτές θα είναι η πιο συγκλονιστική από όλες.

Από την αρχή της σειράς υπήρξαν αρκετές σκηνές, στις οποίες το τηλεοπτικό κοινό υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Μιλτιάδη Σεβαστό και την οικογένεια Σταμίρη.

Απόψε, επιτέλους, αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό του Μιλτιάδη, αδερφού του Δούκα και πατέρα του Γιάννου και του Λάμπρου, από το παρελθόν.

Με ένα flashback θα μάθουμε πως ο Μιλτιάδης και η μητέρα των τριών αδερφών (Λενιώ, Ασημίνα, Δρόσω) διατηρούσαν ερωτική σχέση και αγαπιούνταν.

Αυτός είναι, όπως φαίνεται, και ο λόγος που ο ίδιος δεν ήθελε ο Λάμπρος να παντρευτεί την Ελένη και ο Γιάννος να έχει σχέσεις με τη Δρόσω.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 24

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Θα αφεθεί στον έρωτα του Κυπραίου ή θα τον απορρίψει; Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του. Εντωμεταξύ ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοήθεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκόπη και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο. Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη. Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία. Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα