Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη ξυπνά μνήμες από το παρελθόν

Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη ξυπνά μνήμες από το παρελθόν
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/03).

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (30/03)

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια που τους αποκαλύπτει ο Θάνου. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν, παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Θα τα καταφέρουν; Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή. Η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες, οι οποίες θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο. Η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα