Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έγραψε το τέλος – Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έγραψε το τέλος – Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή της σειράς
Άγριες Μέλισσες - Η τελευταία σκηνή της σειράς ant1 tv

Με τον πιο συγκινητικό τρόπο έκλεισαν τον κύκλο τους οι "Άγριες Μέλισσες". Ο ανατριχιαστικός μονόλογος της Μαρίας Κίτσου στην τελευταία σκηνή της αγαπημένης σειράς.

“Αυλαία” έπεσε το βράδυ τις Πέμπτης (7/7) για τη δημοφιλή σειρά “Άγριες Μέλισσες” που καθήλωσε για τρεις συνεχόμενες χρονιές το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο λίγες, έκλεισε τον επιτυχημένο κύκλο της με ένα ανατρεπτικό τέλος.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγος της σειράς είχε η Ελένη Σταμίρη, κάτι που δεν θα μπορούσε να αλλάξει στο μεγάλο φινάλε. Εκεί όπου όλο το Διαφάνι συγκεντρώθηκε για μια τελευταία γιορτινή φορά. Μόλις άρχισαν τα νταούλια και οι χοροί, η Ελένη Σταμίρη είχε να πει κάτι στο τηλεοπτικό κοινό και να κλείσει με τον δικό της τρόπο τις “Άγριες Μέλισσες”.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου έστρεψε το βλέμμα της στην κάμερα, λέγοντας: «Ένα παραμύθι είναι τελικά η ζωή. Το πιο περίπλοκο και το πιο μαγικό. Έχει δράκους και γενναίους πολεμιστές, μάγισσες και σοφούς, γέλιο και δάκρυ, πόνο και χαρά. Μετά από κάθε απελπισία ένα ουράνιο τόξο, μετά από κάθε όμορφη αυγή, ένα σκοτάδι. Και όλα μπερδεύονται, έρχονται και φεύγουν από την ώρα που παίρνουμε την πρώτη μας ανάσα μέχρι τη στιγμή που βγαίνει η τελευταία. Και εγώ, η Ελένη Σταμίρη Σεβαστού, από όλα τα μαθήματα που μου έφερε ο δρόμος μου και ήταν πολλά, τα μαθήματα και τα παθήματα, κρατάω μόνο ένα».

«Σε εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Και αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος. Δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι. Ο ένας δίνει την σκυτάλη στον άλλον, μια αλυσίδα που ποτέ δεν σπάει. Ποτέ δεν χάνεται. Αυτή είναι η ζωή. Αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το Διαφάνι. Ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλον τον κόσμο».

Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της σειράς

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα