Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος επιστρέφει στο Διαφάνι ως φάντασμα

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος επιστρέφει στο Διαφάνι ως φάντασμα
Ο Γιάννος από τις "Άγριες Μέλισσες" Youtube PrintScreen

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος και τηλεοπτικός "Γιάννος" αποκάλυψε πως επιστρέφει στη σειρά ως φάντασμα στη σκέψη του "Μιλτιάδη". Πότε θα δούμε το επεισόδιο.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, που πρωταγωνίστησε για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων στο ξεκίνημα της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα βρίσκεται ξανά στην τηλεοπτική σειρά, αλλά αυτή τη φορά ως φάντασμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, και μεταξύ άλλων δήλωσε πως μια σκηνή που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μας σοκάρει.

“Θα είμαι σε αρκετά επεισόδια φέτος ως φάντασμα, από όσο ξέρω, κυρίως στη σκέψη του Μιλτιάδη. Αναγκαστικά ο Γιάννος κάπως καθοδηγεί τον Μιλτιάδη στις αποφάσεις του. Θα δείτε μια πλευρά του Γιάννου λίγο πιο κακή, θέλοντας να βρει δικαίωση για τον φόνο του”, είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Και συμπλήρωσε: “Ξέρω κάτι που όταν το διάβασα ταράχτηκα. Υπάρχει μια πολύ έντονη σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες”, που για εκείνη την εποχή ήταν σοκαριστική. Θα παιχτεί φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα. Πολύ έντονη, αλλά δεν μπορώ να σας πω δυστυχώς”, είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα