Άγριες Μέλισσες: Ο “Κατήφορος” της Θεοφανίας Παπαθωμά – Της πήραν τα ρούχα

Άγριες Μέλισσες: Ο “Κατήφορος” της Θεοφανίας Παπαθωμά – Της πήραν τα ρούχα
Άγριες Μέλισσες Youtube

Ο Κωνσταντής εξευτέλισε τη Βιολέτα, της πήρε τα ρούχα και την άφησε να κυκλοφορήσει ημίγυμνη στο χωριό - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η παράτολμη απόφαση που θα πάρει.

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις της επιτυχημένης δημοφιλούς σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται την ερχόμενη βδομάδα, μετά από το επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο μας έκοψε την ανάσα.

Είδαμε την Ελένη (Μαρία Κίτσου) να κλαίει μετά τα όσα της είπε ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) ότι «ό,τι υπήρχε, τελείωσε», πιθανώς αναφερόμενος στον έρωτά του με την Ελένη.

Η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) απείλησε τον Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης) ότι αν δεν αφήσει ήσυχο τον αδελφό τους θα χάσει και την ίδια. Παράλληλα ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) βρέθηκε σε έναν αχυρώνα μαζί με τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά). Για να την εκδικηθεί, την άφησε μόνο με τα εσώρουχά της, της πήρε τα ρούχα της και την έσπρωξε λέγοντάς της: «Αφού ήθελες να δείξεις τα κάλλη σου στον έναν και στον άλλο, θα τα δείξεις και σε όλο το χωριό να σε καμαρώσει». Αποχώρησε, αφήνοντάς την εκτεθειμένη μπροστά σε όλο το χωριό.

Δείτε μέρος της σκηνής:

Τι θα δούμε τη Δευτέρα:

Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται με επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνά στο χωριό με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα καταρρακωμένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα