Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος αποκαλύπτει ποιος σκότωσε τον Γιάννο

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος αποκαλύπτει ποιος σκότωσε τον Γιάννο
Ο Θωμάς Κυπραίος στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Δραματικές εξελίξεις και ανατροπές στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Κυπραίος ξεσκεπάζει τους Σεβαστούς για τον φόνο του Γιάννου. Τι θα δούμε την Παρασκευή (25/09).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον Β’ κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου προχωρά και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Ο Κυπραίος ξαφνιάζει του πάντες όταν ζητάει να καταθέσει ο ίδιος και ξεσκεπάζει ένα μυστικό των Σεβαστών. Με την κατάθεσή του, θα ανατρέψει τα πράγματα για όλους, καταφέρνοντας τη διακοπή της δίκης και βάζοντας τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου. Η Πηνελόπη, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της οικογένειάς της, έρχεται και πάλι κοντά με τον Μελέτη. Η Βιολέτα κι ο Παναγιώτης, ικανοποιημένοι με την απόκτηση του καφενείου, γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στον Σταμάτη. Παράλληλα, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη τη φριχτή αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τον φέρει πιο κοντά στον δολοφόνο του γιου του. Και ενώ ο Δούκας ενορχηστρώνει την υπεράσπισή του, ο Νικηφόρος σχεδιάζει, μυστικά, τη δική του επίθεση στον πατέρα του…

Δείτε το trailer

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα