Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να σώσει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να σώσει την Ελένη
Η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Η Ελένη απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της. Τι θα δούμε την Πέμπτη (01/10) και την Παρασκευή (02/10).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον Β’ κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Ο Κυπραίος παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της, ενώ ο Μελέτης στριμώχνει τον Κλεομένη.

Πέμπτη 1η Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14

Ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Δούκας πανηγυρίζει ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την έκβαση των γεγονότων. Πώς θα αντιδράσει; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη που αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου. Η συμπεριφορά του Μιλτιάδη ανησυχεί τη Βιολέτα και τον Λάμπρο, ενώ η Καλλιόπη φεύγει, αφήνοντας τη Θεοδοσία στην τύχη της. Ο Κυπραίος παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της. O Λάμπρος επισκέπτεται την Ελένη και εκείνη του ζητά να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης και να συνεχίσει τη ζωή του.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15

Δύο μέρες αργότερα, και η δίκη της Ελένης συνεχίζει προς την τελική ευθεία. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να καταθέσει, ύστερα από εκβιασμό του Κυπραίου, με σκοπό να δώσει περισσότερα ελαφρυντικά στην Ελένη. Θα υποκύψει τελικά στον εκβιασμό του ή θα υπερτερήσει το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της; Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Τόλλιας παρουσιάζεται στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, και καταθέτει εναντίον του Δούκα ενώ το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μυρσίνη που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελένης, ενώ ο Δούκας πληροφορείται πως η σύλληψη του είναι προ των πυλών…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα