Άγριες Μέλισσες: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται

Γεμάτο εκπλήξεις θα είναι το καστ της σειράς "Άγριες Μέλισσες" τη 2η σεζόν. Ποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν. Όλα τα νέα πρόσωπα που θα δούμε.

Αρκετά νέα πρόσωπα υπόσχεται το ανανεωμένο καστ των ηθοποιών της 2ης σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, όπως αρκετά και σημαντικά είναι αυτά που αποχωρούν. 

Η επιτυχημένη σειρά διέκοψε για λίγο τα γυρίσματά της, που θα αρχίσουν ξανά στα τέλη Αυγούστου, ενώ στις οθόνες μας θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με πολλές εκπλήξεις.

Ποιοι φεύγουν από τη σειρά

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα αποχωρήσει από τη 2η σεζόν της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, αφού θα δούμε τον Θωμά Κυπραίο να βάζει τέλος στη ζωή του στα τελευταία επεισόδια της 1ης σεζόν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία, δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, ενώ ο ρόλος της θα τελειώσει όταν δεχτεί μια σφαίρα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου θα δικάζεται η Ελένη. 

Ο Νίκος Ψαρράς, που μπήκε στη σειρά λίγο πριν το τέλος του α’ κύκλου, υποδυόμενος τον Σταμάτη (τον σύζυγο της Βιολέτας), θα τα παίξει όλα “μια ζαριά” και θα φύγει μακριά από όλους και από όλα. 

Τέλος, ο τηλεοπτικός Κλεομένης, δηλαδή ο Θανάσης Κουρλαμπάς, θα ακολουθήσει τον τυχοδιώκτη εαυτό του, υπό τη σκιά του Μελέτη και του Κωνσταντή.

Ποιοι μπαίνουν στη 2η σεζόν

Ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι ο πρωταγωνιστής από τη “Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς”, Βασίλης Μπισμπίκης, που θα υποδυθεί τον σκληρό διευθυντή της φυλακής, ο οποίος έχει αδυναμία στην Ελένη.

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη θα μπει, επίσης, στη σειρά, και θα υποδυθεί τη νέα φίλη στη νέα ζωή που ξημερώνει για τη Δρόσω. 

Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης θα υποδυθεί τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο της Ελένης, η οποία θα έχει για δικηγόρο τον ηθοποιό Δημήτρη Μαζιώτη.

Επιπλέον, ο Μανώλης Γεραπετρίτης θα υποδυθεί τον δικαστή, ενώ ο Συμεών Τσακίρης τον εισαγγελέα και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος τον αστυνομικό στο δικαστήριο.

Τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας θα ενσαρκώσει έναν άνθρωπο της νύχτας με σκληρό προφίλ που θα “ξεμυαλίσει” τη Δρόσω και η Στέλλα Γκίκα τη μητέρα της Θεοδοσίας, η οποία παρακολουθεί στενά τη ζωή της κόρης της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα