Άγριες Μέλισσες: Πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα της 3ης σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα της 3ης σεζόν
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Το Twitter σχολίασε την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Η Χούντα έφτασε στο Διαφάνι, ενώ νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνισή τους.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (28/09) η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που καθήλωσε τους τηλεθεατές στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο.

Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “ξεσήκωσε” το Twitter, με τους χρήστες να φέρνουν το hasthag #AgriesMelisses στα πρώτα trends της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τους ήρωες να μαθαίνουν για το πραξικόπημα, ενώ νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαφάνι.

Τα σχόλια του Twitter

Πού βρισκόμαστε

Διαφάνι 1967…

Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;

Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας.

Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια. Θα υπάρχει, άραγε, επιστροφή;

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές.

Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές.

Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα