Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έγκυος η Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έγκυος η Ασημίνα
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια στις "Άγριες Μέλισσες". Η Ασημίνα μπλέκει με ουσίες, ενώ θα μείνει έγκυος. Ποιος είναι ο πατέρας; Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης;

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα, ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Μια ακόμη φοβερή ανατροπή θα έχουμε στην αγαπημένη δραματική σειρά, καθώς, σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, η Ασημίνα θα μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα, έχουμε δει πως η Ασημίνα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Μπάμπη, τον γιο του Κυριάκου, και έχουν συνάψει παράνομο δεσμό, ενώ στη συνέχεια θα τη δούμε να μπλέκει με ουσίες.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο Νικηφόρος έχει καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει το μυστικό της συζύγου του και θα απειλήσει με όπλο τον νεαρό Μπάμπη, ώστε να αφήσει ήσυχη τη γυναίκα του.

Η Ασημίνα, παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που της είχαν δώσει οι γιατροί για να γίνει μητέρα, θα μείνει έγκυος σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Το ερώτημα που θα τη βασανίζει θα είναι ποιανού είναι το παιδί, του Νικηφόρου ή του Μπάμπη;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα