Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια νύχτα πάθους θα έχουν Μελέτης και Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια νύχτα πάθους θα έχουν Μελέτης και Πηνελόπη
Μελέτης και Πηνελόπη και Μελέτης youtube printscreen ANT1

Ένας απαγορευμένος έρωτας αναβιώνει στο Διαφάνι. Θα μείνουν για πάντα χωριστά ή θα δούμε κρυφή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού;

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στη Λενιώ όσο και σε άλλες γυναίκες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της να πληρώσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του και όλα τα θύματά του να λυτρωθούν.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ακόμη, ο Μελέτης ανακοινώνει στη Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί και να προχωρήσουν. Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη και προσπαθεί να το ψάξει. Σε πρώτη φάση, απαντήσεις δεν θα πάρει.

Θα πάρουμε απάντηση, όμως, σε δεύτερη φάση, όταν αποκαλυφθεί ότι η Πηνελόπη και ο Μελέτης πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους που προσπαθούν να μη φανερωθεί σε κανέναν. Θα τα καταφέρουν; Θα μείνουν για πάντα χωριστά ή θα δούμε κρυφή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα